19 intervenţii ale pompierilor în prima zi din acest an

incendiu pompieriPrima zi din 2013 a fost una încărcată pentru pompierii botoşăneni, solicitaţi să intervină în 19 situaţii de urgenţă, respectiv stingerea unui incendiu, 17 cazuri medicale şi o deblocare de uşă.

O anexă din gospodăria unui dorohoian, a luat foc în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2013, ca urmare a neatenţiei pe timpul aprinderii focului în sistemul de încălzire. Incendiul s-a extins cu repeziciune, cuprinzând în scurt timp bunurile din încăperea respectivă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea incendiului la ora 07.36. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din interiorul anexei, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la locuinţa de care era lipită magazia. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit şase servanţi – pompieri, timp de aproape o oră.

Flăcările au distrus două geamuri termopan, un motofierăstrău, tubulatura de la centrala termică la boiler, un calorifer, o combină frigorifică, 50 kg de lemn de foc, valoarea pagubelor fiind estimată la cca 20.000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *