Primarul a dansat în Piaţa Revoluţiei, în noaptea de Revelion

Ovidiu Portariuc dansand in Piata revolutiei din Botosani, in noaptea de Revelion
primarul Ovidiu Portariuc dansand in Piata revolutiei din Botosani, in noaptea de Revelion

Primarul municipiului Botoşani a intrat, în noaptea de Revelion, într-o imensă horă la care au luat parte sute de botoşăneni. Imediat după miezul nopţii, Ovidiu Portariuc, însoţit de viceprimarul Cosmin Andrei, s-au prins în horă şi au dansat în publicul din Piaţa Revoluţiei.

Fără a avea un discurs la miezul nopţii, Portariuc a pătruns în mulţime şi a dansat în ritmuri populare.

La petrecerea din Piaţa Revoluţiei au luat parte peste 3.000 de botoşăneni.

5 thoughts on “Primarul a dansat în Piaţa Revoluţiei, în noaptea de Revelion

  1. Am lipsit din Botosani o saptamana, in perioada Craciunului. Cand m-am intors, mormanele de zapada si gheata erau aceleasi, putin mai mici, cat apucasera sa se topeasca. Pe trotuare e jale, gheata peste tot. Si tancul asta de primar mai are tupeul sa se prinda in hora. Duca-se la Iasi, la nevasta-sa si sa ne lase in pace pe noi, botosanenii!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sri Lanka la munca!Ce astepti sa vina primarul sa iti ia zapada din fata casei?Nu vedeti ca strazile din oras arata impecabil?Veti sa ternmine bugetul orasului doar pe dezapezire?Mai sunt si alte lucruri de facut:scoli,gradinite,etc!Mergeti in alte orase sa vedeti cum arata si apoi vei putea compara!Zapada si gheata e in toata tara ca a nins mult cum nu s-a intamplat de aproape 10 ani!Problema ta e alta de fapt:ca Portariuc e un primar tanar,energic,inteligent popular si iubit de botosaneni si asta dupa abia 6 luni,pai in cativa ani e clar ca va fi de neclintit!Iar asta iti da fiori nu-i asa PDL-istule?

  3. Mai Joe, chiar ca scrii in limba romana ca un afroamerican: dezapezire, ternmine, virgula inainte de etc., lipsa unor semne de punctuatie etc. Am mers in alte orase cat am lipsit din Botosani si comparatia e net defavorabila orasului nostru. Tu ori esti prost, ori chior, ori uselist fanatic, ori toate la un loc. Altfel nu-mi explic prostiile debitate, din care cea mai mare e aia cu ” strazile din oras arata impecabil”. Ai vazut trotuarele, tinere afroamerican banana Joe, sau cum te mai cheama? Imi spui tu mie ca acest clapaug nu deszapezeste (a propos, asa se scrie corect, anal fabetule) pentru ca sunt de facut scoli si gradinite? Asta nu e in stare sa-si numere urechile, nu sa faca scoli. Alta buna: a nins acum cum nu a nins in ultimii 10 ani. Mai nigger, adu-ti aminte cum a nins in februarie 2012, sau erai in turneu cu capra ori camilaq? In rest ce sa mai zic, se vede cat de indoctrinati sunteti voi, uselistii din preajma clapaugului, ca negati toate evidentele. Pariu ca 2016 nu-l mai prinde primar pe clapaug? Asta ca sa te oftici, banana Joe the nigger autohton, romanes adicatelea, ca toti uselistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *