Revelion în stradă cu Pavel Stratan şi DJ Project

revelion-BotosaniMii de botoşăneni sunt aşteptaţi, în noaptea dintre ani, să petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei. La petrecerea pregătită de Primărie vor lua parte, printre alţii, cunoscutul solist Pavel Stratan, dar şi renumita trupă DJ Project.

Manifestările vor începe la ora 21,00 şi se vor încheia la ora 00,30. Scena unde vor avea loc spectacolele va fi amplasată pe aleea de intrare în Piaţa Revoluţiei, cu faţa către Cuza Vodă, exact unde a fost amplasată şi anul trecut.

Voi fi prezent şi eu la spectacol. Ne dorim o prezenţă cât mai numeroasă în stradă“, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Manifestările vor debuta cu un spectacol, de datini şi obiceiuri susţinut de Ansamblul “Balada”, între orele 21,00-21,30.

21,30 – 22,00: Concert de muzică populară (Brânduşa Covalciuc Ciobanu)

22,00 – 22,45: Concert DJ Project

22,45 – 23,15: Concert trupă locală

23,15 – 00,00: Concert Pavel Stratan

00,00 – 00,15: Foc de artificii

00, 15 – 00,30: program de muzică cu DJ

3 thoughts on “Revelion în stradă cu Pavel Stratan şi DJ Project

  1. Gospodarul
    As fi curios sa stiu, daca maine vor fi alegeri locale, cati pensionari l-ar mai vota pe actualul primar? A promis si a stat de vorba cu pensionarii in campanie, s-a plimbat incontinuu prin marele parc al orasului cerand ca lumea sa il voteze….mare greseala.Acest tanc de primar, vorba colegului de mai sus nu stie sensul cuvantului gospodar. Este o rusine si o bataie de joc fata de cetateni. Mergi in parcul \\\”Mihai Eminescu\\\” pe alei si ai tot riscul de a cadea, indiferent de varsta este acelasi risc major. In campanie intalneai masini de campanie pe toate strazile, aleile, potecile, acum nici macar gramezile cu nisip si sare nu te mai intampina la intrarea in parc. Rusine mare, ar trebui domnule Primar sa lasati locul unui om care stie ce inseamna cuvantul GOSPODAR in adevaratul sens al cuvantului. Poate cereti ajutorul parinitilor dvs. sa va explice mai pe indelete ce inseamna si cu ce se mananca munca de prim edil al orasului. Sunteti o rusine pentru orasul lui Eminescu si ar fi bine sa va mai ganditi daca puteti continua sa conduceti acest oras. Ce rol au dughenele de lemn de pe pietonal? De ce s-a dezapezit, drept partial pe pietonal? Trotuarele sunt pline de gheata de iti rupi gatul foarte usor si toate cu marele ajutor al domnului ajuns din greseala Primar. Ar trebui ca multi din cei care au votat si se simt inselati sa iasa in strada si sa dea un exemplu de adevarat Gospodar……sa le aratam marilor alesi cum se poate face treaba cu simt de raspundere. Din pacate spiritul civic e zero si intotdeauna ramanem doar cu aceste comentarii, fara fapte reale.Mi-e rusine ca locuiesc in acest oras …..nimic schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *