Botoşăneanca de la Next Top Model îl face praf pe Adrian Cristea!Dupa ce i-a refuzat de trei ori avansurile, îl ia şi la mişto

lavinia-furtunaBlonda de 17 ani care i-a picat cu tronc lui Cristea, a explicat pentru care sunt motivele pentru care a refuzat avansurile lui Cristea. Mai mult, blonda l-a luat peste picior pe fotbalistul pe care nu-l considera nici inteligent.
Adrian Cristea a “atacat” la o minora intr-un club din Bucuresti. Fata l-a fentat si aplecat fara sa-I dea numarul de telefon. A doua zi a abordat-o pe Facebook, dar nici de data asta nu a stat prea mult la discutii, iar seara, drumurile lor s-au intersectat, mai mult sau mai putin intamplator, intr-un alt club. Tanara Lavinia Furtuna, fosta concurenta a emisiunii “Next Top Model”, i-a refuzat din npu avansurile fotbalistului.
Aceasta a explicat exact cum au stat lucrurile intre ea si iubitul Biancai Dragusanu si ce motive a avut sa nu-I dea atentie “Printului”. Mai mult, Lavinia il ia peste picior pe fotbalist, incercand sa-si explice ce vad femeile la el. “Orice barbat care se crede print ar vrea sa aiba toate femeile la picioarele lui”, a glumit blonda, luandu-l in bascalie pe Cristea. “Comoara asta, printul asta, pe el si-l doresc toate femeile?!? ”, si-a continuat ea tirul de “atacuri”.
“Eu nu as vrea sa am de-a face cu un barbat celebru decat daca ar fi inteligent si amuzant. Nu e cazul lui…”. Si cu aceasta lovitura finala Lavinia a punctat faptul ca “Printul” nu i-a putut trezi niciun interes.
Nu ma atrage cu nimic si daca am vorbit cu el am vorbit din bun simt pentru ca asa e normal”, a mai spus Lavinia.

Sursa: Cancan

3 thoughts on “Botoşăneanca de la Next Top Model îl face praf pe Adrian Cristea!Dupa ce i-a refuzat de trei ori avansurile, îl ia şi la mişto

  1. Fata asta se crede mult prea desteapta. Ar fi bine sa-si vada de lungul nasului. Ne-a facut destul orasul de ras la emisiune. Sa invete intai sa vorbeasca si apoi sa deschida gura.

  2. Taaaaaaare prosti … Sunt niste frustrati care sar cu gura, ca cica fata asta ar fi trebuit sa ii cedeze imediat fotbalistului, ca cica e Print ! Ca cica moldovencele nu ar trebui sa se dezminta ( stiti la ce ma refer ). Nu cunosc nimic despre Lavinia, dar nu pot decat sa o felicit ! As vrea sa vad mai multe botosenence cu onoare si bun simt . Tu ce zici , Giulia ….parca tot te-ai baga la Printisor….macar oleaca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *