Consilierul Iavorenciuc: Când Botoşaniul era înzăpezit, pe o scenă cânta Irina Loghin şi alţi câţiva artişti şi iroseau banii noştri

Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc a criticat faptul că autorităţile judeţului au organizat un spectacol, pe bani publici, în timp ce Botoşaniul era sub zăpadă. Este vorba de concertul susţinut de Irina Loghin şi Fuego, eveniment organizat de Consiliul Judeţean şi PNL Botoşani. Iavorenciuc a cerut în şedinţa de Consiliu Local de vineri să nu se mai aloce bani pe distracţie.

Botoşaniul era înzăpezit, erau minus 14 grade, nu circula nimeni prin oraş, iar în faţa Primăriei era un concert de vai şi amar de capul nostru câţi bani cheltuiam cu această scenă de lângă hotelul Rapsodia. Cânta Irina Loghin şi alţi câţiva artişti şi iroseau banii noştri. Mai bine dădeau banii la cei care chiar aveau nevoie. Să nu se mai întâmple asemenea chestiuni făcute fără cap„, a spus Iavorenciuc în şedinţă.

One thought on “Consilierul Iavorenciuc: Când Botoşaniul era înzăpezit, pe o scenă cânta Irina Loghin şi alţi câţiva artişti şi iroseau banii noştri

  1. Atunci, adu tu artişti pe banii tăi, cheama-mă şi pe mine că vin. Altfel nu prea am bani de bilet pentru concerte organizate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *