Consilierii locali, nemultumiti de modul cum s-a facut deszapezirea in municipiu. Vezi ce le-a raspuns primarul!

marius buliga
Marius Buliga

Consilierii locali au criticat modul cum s-a facut deszapezirea in municipiu, in special pe trotuare. Consilierul local PDL, Marius Buliga, a declarat ca pe trotuare s-a intervenit la o săptămână după căderea zăpezii, in timp ce consilierul PNTCD, Corneliu Furtuna s-a declarat nemultumit de cum se circula prin parcul Mihai Eminescu.

La randul sau, primarul Ovidiu Portariuc, a recunoscut faptul ca societatea Urban Serv nu a facut fata situatiei, de aceea s-a apelat si la firme private care sa intervina la deszapezire. Edilul municipiului s-a declarat nemultumit de modul cum s-a desfasurat activitatea de deszapezire in acest an.

Am declarat și la începutul perioade, societatea Urban Serv nu a facut fata situatiei, nu avut capacitatea tehnica, financiara si umana de a face fata acestei ierni. De asta am apelat si la alte firme, pentru a interveni si in alte zone. sigur ca nu sunt si utilaje, sunt la nivelul anilor 70. Vom vedea ce facem pentru anul viitor ca sa nu ne confruntam cu aceleasi probleme. Fie vom demara noi un program de invetitii, insa va fi greu de pus in practica. Mai degraba mi se pare o solutie a unei negocieri intre Urban serv si o societate privata, puternica, care sa-si permita un program de investitii.  Am propus, de asemenea,  acea masura de a se dota asociatiile de proprietari cu freze, macar in cartiere. Ramane o problema deschisa in analiza, iar solutia de a face un parteneriat privat cu o societate puternica„, a spus Portariuc.

Acesta a facut un apel la populatie sa intervina in astfel de situatii si sa nu astepte doar ca Primaria sa le deszapezeasca trotuarele.

One thought on “Consilierii locali, nemultumiti de modul cum s-a facut deszapezirea in municipiu. Vezi ce le-a raspuns primarul!

  1. Probabil ca domnul Buliga ar fi dorit sa se inceapa curatirea trotuarelor cu cele din jurul casei de rugaciuni a congrengatiei din care face parte si nu cu cele din zona centrala ! Cit despre domnul Furtuna el nu a fost in stare sa-si curete trotuarul din fata propriei case(cum prevede o Hotarire de CL ) , asa ca ” ciocul mic ” cind vorbeste de deszapezire .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *