Vezi ce filme vor rula la Cinema Unirea în perioada 28 decembrie- 3 ianuarie

dictatorul la Cinema Unirea BotosaniPasionaţii de film vor putea viziona, în perioada 28 decembrie 2012- 3 ianuarie 2013, la Cinema Unirea Botoşani, două filme, unul american şi unul românesc.

Dictatorul

Ore de spectacol: 13.00 şi 15.00

Regia: Larry Charles

Cu: Sacha Baron Cohen

Gen film: comedie

Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-aţi văut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

O lună în Thailanda

Ore de spectacol: 17.00 şi 19.00

Regia: Paul Negoescu 

Cu: Ioana Anastasia Anton, Sînziana Nicola, Andrei Mateiu

Gen film: comedie, dramă

„O lună în Thailanda” spune povestea lui Radu (Andrei Mateiu) care, în noaptea Anului Nou, descoperă că nu e mulţumit de viaţa lui sentimentală şi decide să se despartă de prietena sa, Adina (Ioana Anastasia Anton). Porneşte într-o călătorie prin cluburile şi petrecerile bucureştene în căutarea fostei iubite (Sînziana Nicola). Dar este oare ea femeia de care Radu are nevoie cu adevărat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *