Preşedintele CJ a cerut schimbarea directorului de la Drumuri Naţionale

Viorel Zacretchi
Viorel Zacretchi

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Florin Ţurcanu, a cerut schimbarea directorului de la Secţia Drumuri Naţionale, Viorel Zacreţchi, pentru slaba coordonare a activităţilor de deszăpezire. Ţurcanu susţine că a făcut propunerea direct ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu.

Ţurcanu propune ca funcţia să fie preluată de fostul director al Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani, Liviu Mihalache.

Nu şi-a făcut treaba şi propus ministrului ca după sărbători să îl schimbe„, a spus Ţurcanu.

4 thoughts on “Preşedintele CJ a cerut schimbarea directorului de la Drumuri Naţionale

  1. Domnule Turcanu, daca vreti sa vedeti cum arata spatiul din fata prefecturii si a Consiliului Judetean in data de 17 decembrie 2012 intrati pe http://youtu.be/n45HRMEen34, si sigur este vinovat domnul Zacretchi de la drumuri nationale. Ce exemplu ati dat cetatenilor ? Unde ati fost in aceasta perioada ? Ati fost in judet sa vedeti cum arata unele portiuni ale drumurilor judetene si nationale ? Mai aveti pe cineva pentru al „unge” director ? Faceti acest lucru fara a improsca cu noroi profesionistii . Apropo cine incheie contractele pentru deszapezire ? Cine se ocupa de aceste contracte ? Din 12 utilaje trimise 8 s-au stricat. Asa de bune au fost si asa am fost ajutati de guvern. Este adevarat ca noi suntem buni numai pentru voturi din 4 in 4 ani dupa care suntem bataia de joc al celor votati si care se afla si la putere. Aceasta-i Romania !!!

  2. Rusine dle TURCANU teai Vazut cu sacii in caruta si acum incepi sa-ti dai arama pe fata. Cred ca ar fi cazul ca fiti d-voastra schimabat .
    UNDE ATI FOST in PERIOADA GREA ?/?? – Ati tinut TRENA AMANTEI LA BUCURESTI ( vezi Presa ) Foarte RUSINOS .
    D-le Prefect Cred ca este cazul sa sa interveniti fiind singurul care cunoaste situatia reala .v.
    Sau faptul ca sa divulgat valoarea CONTRACTULUI DE DEZAPEZIRE CU UMB si ca nu au dotarea necesara – au deranjat pe cei de la Bucuresti si acum trebuie sa plateasca oalelele sparte cineva ( acarul Paun )
    Inca odata dle TURCANU daca schmbati directorul De La Drumuri Nationale – sunteti un las ,- Cu ce vati implicat in situatia de dezapezire ?
    Din pacate se stie DEzapezirea este a UMB -ului nu a Drumnurilor Nationale –-Ce vroiati sa faca Directorul ?
    Rusine !!!!!!!!!! vine MINIUSTRU la Botosani si TURCANU nui !! ne intoxica ca era pe la Ministere cu probleme personale .
    Poate dl FENEC HIU nu se uita in GURA LA TOTI >>>>>>>>>>>!

  3. Stelian Aivancesei – ma obligi sa-ti raspund, desi multa vreme nu ti-am dat nici o atentie pentru ca nu meriti. De ce? Pentru ca sustii niste prostii cu o consecventa greu de imaginat..
    Cerceteaza cine a incheiat contractele de deszapezire si ai sa vezi ca toate dateaza din perioada guvernelor pedeliste. Deci, dumneata crezi ca Umbrarescu trebuie sa incaseze disloocarea si stationarea unor utilaje defecte in judetul Botosani – conform contractului – iar Guvernul Romaniei sa plateasca alte utilaje pentru efectuarea deszapezirii. Se vede treaba ca nu cunosti clauzele contractului cu Umbrarescu incheiat de PDL si nici legile din Romania!!
    Adevaratii ,, profesionisti” nu ar fi acceptat nici un contract de deszapezire cu Umbrarescu ,desi stiau ca acest individ nu are nici o autofreza in dotare.Porcaria pleaca si de la Compania Nationala de Drumuri.Stii ce raspuns a dat directorul general, care si el este tot un ,,profesionist” de pe vremea PDL? Iti spun eu: ,, Ciune credeti Dv ca isi va achizitiona autofreze atit de scumpe pentru a le utiliza doar iarna?”
    Acesta-i un raspuns dat de un profesionist? De ce nu au incheiat asemenea contracte cu firme care detin utilaje corespunzatoare? Pentru ca nici una dintre aceste firme nu faceau parte din clientela PDL. Este prima si ultima data cind iti raspund. Sper sa intelegi ca ai o judecata gaunoasa.

    1. Pentru ANCA: Contractele se incheie la sugestia parlamentarilor influenti, ministrilor, uneori chiar a prim-ministrului. Indiferent de guvernare, Contractele se incheie cu baietii destepti pentru a incasa „cineva” comision. Can am spus de profesionisti, am facut referire la faptul ca cel care este numit director la Drumuri Nationale – sectia Botosani lucreaza de multi ani in cadrul acestei directii si cred ca daca era incompetent era dat afara pana acum. Iar faptul ca adevaratii profesionisti nu ar fin acceptat nici un contract cu Umbrarescu, nu are nici un argument logic deoarece dupa revolutie iti place sau nu-ti place ceea ce hotarasc conducerile ministerelor, tu trebuie sa respecti. Nu directorul de la Botosani a incheiat contractele cu Umbrarescu, nu el a luat comiionul, etc. Asa ca te rog inainte de a analiza pe cei care fac comentarii, te rog sa citesti articolul, sa faci diferenta si pe urma sa comentezi ce a comentat altii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *