Au fost ocupate toate locurile la Revelionul pensionarilor!

revelionul pensionarilor 2012Toate cele 600 de locuri puse la dispoziţie de municipalitatea pentru Revelionul pensionarilor au fost ocupate, a anunţat, joi, viceprimarul Cosmin Andrei. Acesta a declarat că nu a fost stabilită încă locaţia unde va avea loc petrecerea dată de Executivul Primăriei pentru persoanele de vârsta a treia. Evenimentul va avea loc pe 11 ianuarie 2013.

Suntem cu patru restaurante în discuţii. Am primit oferte de la Mioriţa, Maria, Belvedere şi Casa Lux, iar ofertele concrete au venit de la două dintre ele„, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

3 thoughts on “Au fost ocupate toate locurile la Revelionul pensionarilor!

  1. DE CE TREBUIE SA MEARGA PENSIONARII LA REVELION DEGEABA PE BANII NOSTRI? CA MERG TOT ACEI PENSIONARI CARE AU PENSII EXAGERATE . FACETI PARCURI DE JOACA PENTRU COPII MAI BINE DE BANII AIA DECAT SA LE FACETI CHEFURI PENSIONARILOR.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Revelionul pensionarilor se plateste cu bani din sponsorizari, nu cu banii vostri/ai nostri. E clar? Asa ca vedete-as pensionar si vom mai vorbi. Tu – cel ce te numest „contra” probabil nici ca produci prea multi bani.Corect? Te-am luminat asupra banilor ? Sanatate si minte luminata sa ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *