Casă incendiată de un televizor lăsat sub tensiune

incendiu aleea elie radu botosaniA doua zi de Crăciun, o familie din Şendriceni a rămas fără o parte din agoniseala de-o viaţă după ce bunurile dintr-o încăpere au luat foc de la un televizor lăsat sub tensiune. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 14.00. În ajutor s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din camera unde a izbucnit incendiul. Intervenţia a durat mai puţin de jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 30.000 lei. În incendiu au murit 30 de porumbei, adăpostiţi în podul casei. Flăcările au distrus o uşă, un geam termopan, mobilierul din bucătărie, două paturi, o masă, trei scaune, 16 m .p. din planşeu şi documente, valoarea fiind estimată la 10.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *