Încăierare într-un bar aplanată de două echipaje de poliţie

masina politieDouă patrule mixite au intervenit, în primazi de Crăciun, în aplanarea unui scandal izbucnit la un bar din Dorohoi. Poliția municipiului Dorohoi a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că în fața unui bar situat pe bulevardul Victoriei din Dorohoi are loc un scandal. La fața locului s-au deplasat două patrule mixte polițist-jandarm care au identificat nouă persoane  care se agresau reciproc.

Din primele verificări s-a constatat faptul că în ziua de 25 decembrie, în jurul orelor 16:00, Gheorghe B. a provocat scandal într-un bar de pe bulevardul Victoriei, moment în care barmanul de serviciu l-a apelat telefonic pe administratorul barului solicitându-i să vină pentru clarificarea situației. Bărbatul a fost scos de administrator din incinta barului, însă a revenit după un timp însoțit de mai multe persoane. Barmanul a solicitat din nou telefonic pe administrator pentru ajutor, iar la sosirea acestuia Gheorghe B, însoţit de Gabriel F., Vasile P., Elena B., Pasarica S şi Elena F. l-au lovit cu pumnii și picioarele. Imediat, au apărut Cristian B. şi Ionuţ A., care au intervenit în scandal, părțile lovindu-se reciproc. 

Pentru faptele comise, persoanele implicate în scandal au fost sancționate contravențional conform Legii nr. 61/1991.

  Faţă de de Gheorghe B., de 38 ani, din Botoșani, Vasile P., de 45 ani,  Gabriel F., de 19 ani, Elena B., de 46 ani, Păsărica S., de 68 ani, și Elena F., de 42 ani, toţi din Dorohoi, s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

 În plus, față de Gabriel F. se efectuează cercetări și pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare și portul cuțitului, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *