Revelionul pensionarilor nu va mai avea loc la Rapsodia

revelionul pensionarilorRevelionul pensionarilor, organizat de Primăria Botoşani pe 11 ianuarie, nu va mai avea loc la restaurantul Rapsodia. Deşi locaţia exactă nu este cunoscută, primarul Ovidiu Portariuc a lăsat să se înţeleagă că petrecerea persoanelor de vârsta a treia poate avea loc oriunde, numai la Rapsodia nu.

Deocamdată am cerut oferte de preţ, să vedem ce este mai avantajos„, a spus Portariuc.

Motivul pentru care petrecerea nu va avea loc la Rapsodia este acela că afacerea este condusă de Mia Flutur, soţia fostului primar de Botoşani.

De altfel, principalele evenimente organizate de Primărie au avut loc, în ultimele luni, la Belvedere, restaurant şi hotel care sunt mai apropiate de Portariuc.

3 thoughts on “Revelionul pensionarilor nu va mai avea loc la Rapsodia

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Evident, dl Portariuc face ce face si isi pune in valoare prietenii. Valoare in sensul negativ, evident! Sa ne amintim ca pe vremea cand nu ea primar, cand era campania Lets do it, romania, acest domn care a ajuns primar din intamplare, statea la Belvedere la terasa in loc sa puna mana pe un sac si sa stranga gunoaiele si ele la fel ca toti ceilalti copii si oameni implicati. Domnule Portariuc, nu sunteti doar primarul rudelor si prietenilor dvs! Evident ca va face ce va face sefu de la Rapsodia sa dea ultimu oferta si cu siguranta ca va fi cu cel putin un leu mai ieftina ca peste tot. Pariu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *