Gest de solidaritate al stelistului Andrei Dumitraş în Ajunul Crăciunului

andrei dumitrasCel mai bun fotbalist din Botoşani în acest moment a dat dovadă, în Ajunul Crăciunului, de solidaritate maximă. Fotbalistul care joacă la Steaua a participat, luni, la deszăpezirea unui drum comunal care face legătura între Pomârla şi satul Hulubeşti. Pentru că drumul era impracticabil, din cauza stratului mare de zăpadă, primarul Dumitru Chelaru a apelat la săteni să participe la deszăpezire.

Astfel, printre cei peste 100 de oameni care au ieşit cu lopeţile să curăţe drumul, s-a aflat şi Dumitraş, care venise să petreacă sărbătorile acasă, la Pomârla.

Aici nu se putea intervenici nici cu freza, cu nici un utilaj. Singura soluţie era să deszăpezim la mână. Am chemat oamenii, iar în fruntea echipei era Andrei Dumitraş, care a dat ore bune la lopată„, a spus Chelaru.

Primarul le-a mulţumit tuturor voluntarilor, dar şi marilor fotbalişti.

Le multumesc tuturor pentru ca au dat curs apelului meu si le urez sarbatori fericite , bucurii alaturi de familie si de comunitate. Tin ca si pe aceasta cale sa-i multumesc lui Andrei pentru spiritul civic de exceptie , spiritul de echipa si respectul fata de comunitate. De asemenea apreciez gestul frumos al tuturor voluntarilor care in Ajun de Craciun au lasat celelalte indeletniciri si au sarit in ajutorul celor care erau mai napastuiti de capriciile vremii„, a precizat primarul.

One thought on “Gest de solidaritate al stelistului Andrei Dumitraş în Ajunul Crăciunului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *