Liviu Dragnea: În ultimele zile, prefectul de Botoşani a acţionat foarte bine

Liviu DragneaVicepremierul Liviu Dragnea apreciază activitatea din ultimele zile a prefectului de Botoşani, Costică Macaleţi, a căruit demitere a fost discutată intens săptămâna trecută. El susţine că ultimul sat izolat, Ichimeni, a fost deblocat luni dimineaţă.

Dragnea, care este şi ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a spus, luni, într-o conferinţă de presă, că decizia finală privind destituirea lui Macaleţi aparţine premierului.

Urmează ca primul-ministru să facă o analiză în zilele următoare, este decizia dumnealui, ca prim-ministru, nu vreau să-l influenţez, numai că prefectul de Botoşani, în ultimele zile a acţionat foarte bine. Azi-dimineaţă la ora 7,00 a ajuns la ultimul sat care mai era izolat în România, la Ichimeni, unde trăiesc 191 de oameni, dacă nu greşesc, dar asta este o analiză pe care premierul o va face în perioada următoare şi va lua decizia în consecinţă„, a declarat Dragnea.

2 thoughts on “Liviu Dragnea: În ultimele zile, prefectul de Botoşani a acţionat foarte bine

  1. poate cumparati 4 freze din 2005 si renuntam la cele din 1956care consuma in 24 ore 1200 litri motorina! da 50 litri de motorina pe ora in miscare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *