Andrei Dolineaschi, promovat în PSD

Andrei DolineaschiPreşedintele organizaţiei din Botoşani a PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, a fost promovat în partid. Cu toate că nu a prins funcţie de ministru, acesta va coordona activitatea organizatorică a PSD.

Dolineaschi a fost numit, la sfârşitul săptămânii trecute, în funcţia de secretar general adjunct al PSD. Funcţia este nou înfiinţată printr-o decizie a Comitetului Executiv al partidului.

Practic, Dolineaschi va prelua atribţiile lui Liviu Dragnea, care, deşi rămâne secretar general, va fi ocupat cu funcţia de vicepremier în Guvernul Ponta.

Funcţia de secretar general adjunct al PSD este printre cele mai importante din partid.

10 thoughts on “Andrei Dolineaschi, promovat în PSD

  1. Poate vom avea si noi un suport mai sanatos cu aceasta ocazie P.S.D-istii de la Ibanesti,ca prea isi fac de cap sleata de PDL-isti.Cnsilierii USL din ibanesti nu fac parte din nici o comisie de specialitate.Oare este normal asa?In parlament toate partidele fac parte din comisi de specialitate.Consiliul local nu este un parlament mai mic unde toti consilierii trebuie sa faca parte indiferent de culoare politica???VA URAM SUCCES D. ANDREI!

  2. CAca…cred ca nici in cot nu-l doare de Botosani.Si-a luat mindra la Bucuresti,a spaguit bine pe unde a trecut,cel mai mare sforar,in locul lui Dragnea.Ramai acolo iepurila ca ti-ai atins scopul.

  3. De aici se vede calitatea PSD-ului! Dacă A. Bolineschi a ajuns în conducere, va trebui să emigrăm toti! Care o mai fi scara valorilor!? Vai de țara asta, săraca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *