Doi tineri au încercat să fure produse din Carrefour

aglomeratie carrefourDoi tineri, unul din Bucecea, iar celăalt din Roma, au încercat, duminică, să fure mai multe produse din Carrefour. Jandarmii au fost chemaţi de lucrătorii hipermarketului să prindă doi hoţi care au încercat să iasă din magazine cu aparatură electronică sau parfumuri.

Prima dată, în jurul orelor 1210, un  echipaj s-a deplasat în urma sesizării privind  sustragerea unui produs electronic. Jandarmii au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Bucecea, fără antecedente penale, care a sustras un Digital Media Player în valoare de 300 lei.  

Ce-a de-a doua sesizare a fost făcută la ora 1517, de către personalul de serviciu de la hypermarket , iar echipajul de jandarmi care s-a deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, de acestă dată fiind vorba de parfumuri în valoare de 62 de lei, care au fost scoase din magazin fără a fi plătite, de către un tânăr de 22 de ani din comuna Roma, şi acesta fără antecedente penale. 

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de constatare , fiind susceptibili de comiterea infracţiunii de ,,furt calificat”.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite reprezentanţilor hipermarketului.

One thought on “Doi tineri au încercat să fure produse din Carrefour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *