Eroii Revoluţiei, comemoraţi de tinerii liberali

actiune TNL Botosani in memoria RevolutieiTineretul Naţional Liberal din Botoşani a comemorat sâmbătă, pe 22 decembrie, in curtea bisericii Sfânta Cuvioasa Parascheva de pe Pietonalul Unirii, eroii căzuţi pe străzile marilor oraşe în iarna anului 1989.
În cinstea memoriei victimelor Revoluţiei din Decembrie `89, tinerii liberali au depus o coroană, au aprins lumânari şi au ţinut un moment de reculegere.

actiune TNL Botosani in memoria RevolutieiCa intotdeauna, alături de tineri a fost şi senatorul Viorel Grigoraş.

Este ziua în care cei ce au dispărut, pentru ca noi să avem dreptul de a protesta, de a vorbi şi a ne deplasa liber sunt mai vii în memoria noastră ca oricând. Au trecut 23 de ani de când tineri ca noi au plătit un preţ prea scump pentru ca noi să învăţăm să fim din nou liberi.  A fost nevoie de sute de vieţi tinere pentru a striga din nou „Libertate!”. Nu am ajuns acolo unde au crezut ei atunci că vom fi, dar suntem datori să continuăm lupta începută de ei. Schimbarea o poate face fiecare dintre noi, dar uniţi”, a declarat Sorin Cornilă, preşedintele TNL Botoşani.

actiune TNL Botosani in memoria RevolutieiLa fel ca şi anul trecut şi pentru că nu vor uita niciodată ceea ce au făcut pentru noi martirii libertăţii, tinerii liberali au scris din lumânari cuvântul “LIBERTATE” în memoria tuturor celor care şi-au sacrificat libertatea, viaţa și trupurile pentru o idee, pentru crezul lor şi pentru libertatea noastră.
Eroii nu mor niciodată! Odihnească-se în pace toţi cei care au luptat pentru România!”,  a fost sloganul tinerilor liberali.

One thought on “Eroii Revoluţiei, comemoraţi de tinerii liberali

  1. Aceste activitati au fost initiate ,organizate de tanarul liberal,SERGIU ZVINCA,un tanar necorupt .Voua sa va fie rusine,mai ales turcanei care cu nerusinare a spus,,vin cand vreau” cand judetul era inzepezit,chiar daca si-a cerut scuze.Schimbare,cu adevarat,a vrut sa faca SERGIU dar MAFIA LIBERALA din judet s-a opus. ,,LIBERTATE” a fost scris ,din luminari,anul trecut.PACAT, ca tanarul acela si-a sacrificat viata politica liberala pentru o idee.El nu a inteles niciodata ca nu numai ,,politica e o cu–,ci si unii care o fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *