Unul dintre membrii trupei LaLa Band este din Botoşani! Vezi cine

Unul dintre cei mai îndrăgiţi membri ai trupei LaLa Band, care joacă şi în serialul „Pariu cu viaţa” de la ProTV, este născut în comuna Vorona din judeţul Botoşani.
Este vorba despre Cristina Ciobănaşu sau „Criss”, cum îi spun colegii de trupă de la Lala Band. Tânăra a participat la castingul naţional şi a luat rolul Ancăi din serialul „Pariu cu viata”. Acesta a fost momentul care i-a dat notorietate botoşănencei în rândul tinerilor şi nu numai.

Cristina are doar 16 ani, iar primul contact cu televiziunea l-a avut la „Dansez pentru tine”.  A jucat apoi roluri importante în serialul de epocă „Aniela” şi în telenovela „Iubire şi onoare”, de la ACASĂ.

Părinţii naturali ai Cristinei sunt din comuna Vorona, judeţul Botoşani. În urma emisiunii „Dansez pentru tine”, la care a participat când avea 11 ani, a fost adoptată de o familie din Bucureşti.

Cristina s-a născut pe 24 septembrie 1996, mai are un frate cu trei ani mai mic decât ea, Tudor, care este la Vorona. În familia la care a fost adoptată, ea mai are doi fraţi, Cosmin şi Ducu, care lucrează în producţia de televiziune. În prezent, Cristina este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti, secţia Actorie. Tânăra are 1,58 înăltime şi cântăreşte 40 de kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *