Primarul Portariuc: Sper ca noul director de la Modern Calor să aibă o altă atitudine faţă de consumatori

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, speră ca noul manager de la Modern Calor, Florin Sandu, să aibă o altă atitudine faţă de consumatori, în special faţă de consumatorii casnici. Portariuc a declarat că la Modern Calor nu vor mai fi schimbări în structura de conducere.

Sper să aibă o comunicare mai bună, un management mai bun, mai ales un management al datoriilor. Modern Calor are la ora actuală datorii de peste 60 miliarde lei„, a spus Portariuc.

În altă ordine de idei, primarul municipiului a declarat că vrea să verifice situaţia lucrărilor de la Modern Calor, pentru că s-au întârziat de către constructori.

2 thoughts on “Primarul Portariuc: Sper ca noul director de la Modern Calor să aibă o altă atitudine faţă de consumatori

  1. Cum ramane cu obligarea cetatenilor de a plati la Modern Calor desi au propria centrala termica? Le respecta cineva proprietatea? Daca sunt proprietari, ar trebui ca Modern Calor sa le plateasca chirie ca trec tevile pe proprietatea lor. La dezbaterea electorala ati dat asigurari ca veti lua masurile ce se impun daca ajungeti primar. Sunteti primar domnule Portariuc din iulie.care sunt masurile luate in acest sens? Si acum vin facturi la cetatenii acestui oras cu centrale proprii!!

  2. Stelica ar trebui sa citeasca legea inainte sa bata campii. Operatorii energetici nu au tevi in interiorul blocurilor ci doar locatarii. Daca ai centrala nu inseamna ca te-ai mutat din bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *