18 cătune izolate. Vezi ce drumuri mai sunt închise circulaţiei!

deszapezire iarna grea - drumuri blocate de viscol BotosaniInstituţia Prefectului informează că, vineri, la ora 20, nu mai era niciun drum judeţean închis în totalitate. Au fost deschise circulaţiei drumurile Dumeni – Mileanca şi Dobârceni- Ştefăneşti, iar lucrările de cea mai mare amploare sunt pe alte patru artere judeţene (Avrămeni-Mitoc, Darabani – Mileanca, Păltiniş- Coţuşca şi Hăneşti – Manoleasa). 
 

Acţiunile de deszăpezire continuă pe opt tronsoane de mai mici dimensiuni:
Călineşti – Lozna, Cristineşti – Suharău, Baranca – Bajura, Coţuşca – Rădăuţi Prut, Dângeni – Hăneşti, Libertatea – DN 24. Podeni – Vorniceni. 
  

Odată cu deschiderea drumurilor judeţene au fost scoase din izolare noi localităţi. Astfel, comuna Havârna a fost deschisă în jurul orei 17, iar la ora 20 mai erau raportate 18 sate şi cătune izolate.
              

Operaţiunile de deszăpezire au fost îngreunate de stratul mare de precipitaţii îngheţate. Astfel, în zona Havârna şi pe traseul Coţuşca – Rădăuţi- Prut zăpada era de circa 3 metri, iar pe relaţiile DN 29 A – Dumeni şi Manoleasa – Borolea a atins chiar 4 metri.

One thought on “18 cătune izolate. Vezi ce drumuri mai sunt închise circulaţiei!

  1. Vine Craciunul si voi nu sunteti in stare sa desfundati drumurile de 2 saptamani. RUSINEEEEE! Nu cred ca mai exista vreo tara in lumea acesta in care sa se intample asa. JENANTTTTTTTTTTTTTTT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *