Comunicarea între Primăria Botoşani şi Consiliul Judeţean, aproape inexistentă. Vezi motivul!

primaria botosani iarnaComunicarea între Primăria Botoşani şi Consiliul Judeţean lipseşte. Consiliul Judeţean s-a asociat cu cinci localităţi în vederea înfiinţării societăţii „Parc Industrial Botoşani”, însă Primăria Botoşani a fost omisă. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, vineri, că nu a fost consultat de conducerea Consiliului Judeţean în privinţa acestei asocieri, în timp ce vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, a declarat, joi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, că s-au purtat discuţii pe această temă şi cu Primăria Botoşani, însă aceasta a refuzat pe motiv că îşi face propriul parc industrial.

Consiliul Judeţean Botoşani, Consiliul local al municipiului Dorohoi, consiliile locale ale oraşelor Bucecea şi Flămânzi, precum şi consiliile locale ale comunelor Mihai Eminescu şi Răchiţi s-au asociat în vederea înfiinţării acestei societăţi, care se va ocupa de administrarea parcurilor industriale din judeţ.

Nu m-au consulat cei de la Consiliul Judeţean. Bineînţeles că analizăm să creăm şi noi anumite structuri de sprijin. Voi avea o discuţie şi am înţeles că ne putem alătura şi de acum acestei asocieri. Vom analia„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.  

La începutul acestei săptămâni, primarul Ovidiu Portariuc a criticat faptul că pe invitaţiile făcute de PNL Botoşani şi Consiliul Judeţean privind organizarea târgului de iarnă figurează şi numele Primăriei Botoşani, fără acordul acestuia.

 

One thought on “Comunicarea între Primăria Botoşani şi Consiliul Judeţean, aproape inexistentă. Vezi motivul!

  1. O mare prostie! .Sa-ti propui sa realizezi ,,Parcul industrial Botosani” fara municipiul Botosani se poate intimpla numai la noi. In aceste conditii putem vorbi despre o actiune care vine in intimpinarea cerintelor cetatenilor sau este vorba doar despre hachitele presedintelui CJ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *