Jandarmii vor asigura ordinea la spectacolul de datini şi obiceiuri

datini si obiceiuri la BotosaniÎn perioada 22 – 28 decembrie, jandarmii botoşăneni vor asigura  ordinea şi liniştea publică la manifestările comemorative  şi cultural-artistice, organizate în judeţul Botoşani.

Sâmbătă, jandarmii vor asigura măsurile de ordine la biserica Sf.Paraschiva din municipiul Botoşani, cu ocazia comemorării eroilor revoluţiei din 22 decembrie 1989.

Tot sâmbătă, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor asigura ordinea publică la parada şi spectacolul  cu datini şi obiceiuri de iarnă desfăşurate tot în municipiul Botoşani, precum şi la Târgul de produse tradiţionale organizat pe Pietonalul Transilvaniei.

De asemenea, jandarmii vor patrula în sistem mixt poliţie-jandarmerie pe raza municipiilor Botoşani şi Dorohoi şi oraşelor Darabani şi Săveni, precum şi a secţiilor de poliţie rurală, pentru prevenirea faptelor antisociale.

 Efective de jandarmi vor fi pregătite să intervină în orice moment, dacă situaţia o va impune, pentru salvarea persoanelor afectate de ninsori, cu mijloacele aflate în dotare , conform competenţelor legale.

Sursa: comunicat IJJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *