Vezi cine a fost declarat cel mai bun sportiv al LPS Botoşani!

premiere sportivi lps Botosani 2012Joi după-amiază a avut loc, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, ceremonia de acordare a premiilor pentru cei mai buni zece sportivi ai liceului. Pe primul loc al clasamentului s-a clasat atleta Andreea Huzum Vitan. Sportiva antrenată de Constantin Nacu a obţinut medalia de aur la Campionatul Naţional de sală, juniori I, gretate, dar şi locul II la Campionatul Naţional de sală tineret- ciocan şi locul III la Campionatul Naţional Şcolar. Ea a participat şi la Campionatul Mondial de atletism din Spania.

Pe locul al doilea s-a clasat atleta Elena Crăciun, antrenată de Ionuţ Zachiu. Ea a obţinut mai multe rezultate pozitive la întrecerile naţionale şi internaţionale.

Pe poziţia a treia s-au clasat atleta Andreea Bejinariu şi luptătorii Ionuţ Ceorcea şi Alina Strungaru, iar pe patrul atleţii Ionuţ Bălăucă şi Diana Lupaşcu.

La ceremonia de acordare a premiilor au participat primarul Ovidiu Portariuc, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar, Mihaela Huncă, viceprimarul Cosmin Andrei, dar şi inspectorul şcolar de specialitate Gabriel Hârtie.

Directorul LPS, Ioan Huncă, susţine că, în 2012, liceul său a obţinut 87 de medalii, dintre care 16 de aur, 30 de argint şi 41 de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *