O tonă de alimente şi 3000 de pâini trimise către Havârna, Horodiştea şi Coţuşca

ajutoare sinistratiDin dispoziţia ministrului Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, în cursul zilelor de 19 şi 20 decembrie, în judeţul Botoşani, s-au desfăşurat misiuni de aprovizionare a populaţiei aflată în dificultate din cauza căderilor masive de zăpadă. Astfel, 3000 de pâini şi o tonă de alimente provenind de la Cantina Municipiului Botoşani au fost trimise cu jandarmi şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În cursul zilei de ieri, 19 decembrie, aproximativ 50 de jandarmi au desfășurat misiuni de aprovizionare a populației din localitatea Horodiştea, în zonă fiind trimise 1000 de pâini, dar şi o tonă de alimente de bază precum ulei, zahăr, făină şi orez.

 Astăzi, 20 decembrie, din dispoziția ministrului Dușa,  alte 1000 de pâini  sunt transportate în Havârna, localitate ce urmează să fie deschisă circulaţiei, operațiunea fiind derulată de trei autovehicule cu 18 jandarmi. De asemenea,  lucrătorii ISU Botoşani sunt în drum către comuna Coţuşca pentru transportul a 1000 de pâini către locuitorii comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *