Ponta despre preşedinţii de CJ: Dacă stau cu porcul şi ţuica şi deszăpezeşte doar prefectul nu e în regulă

autofreza deszapezire BotosaniPreşedinţii consiliilor judeţene, în colimatorul premierului României, Victor Ponta. Acesta a cerut, vineri, în videoconferinţă, preşedinţilor de consilii judeţene să se implice, alături de prefecţi şi inpectoratele pentru situaţii de urgenţă, acolo unde sunt probleme cu deszăpezirea drumurilor.

Cred că au şi ei nişte atribuţii, chiar dacă sunt aleşi şi nu se află în subordinea Guvernului, dar au atribuţii. Nu doar prefecţii sunt responsabili şi cei de la ISU, ci şi cei de la consiliile judeţene sunt responsabili. Că dacă stau cu porcul şi ţuica şi deszăpezeşte doar prefectul nu e în regulă chestia asta. Nu vreau să am autoritate legală asupra preşedinţilor de consilii judeţene, dar cred că am autoritate politică asupra multora dintre ei şi vreau să cred că toată lumea se implică. Nu stau unii pe margine şi alţii dau zăpada cu jandarmii şi militarii”, a spus Ponta.

One thought on “Ponta despre preşedinţii de CJ: Dacă stau cu porcul şi ţuica şi deszăpezeşte doar prefectul nu e în regulă

  1. Cu siguranta Țurcanu asta face ! îl doare la bască de zecile de sate izolate, e la București la investirea în funcție a prietenei lui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *