Ponta despre drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut: De râsul lumii. În secolul XXI să avem un drum naţional neasfaltat

indicator drum inzapezit la ManoleasaPremierul Victor Ponta a declarat, vineri, că vor fi prinşi în buget bani pentru asfaltarea drumului naţional Manoleasa-Rădăuţi Prut, singurul drum naţional care a mai rămas înzăpezit la această dată în judeţ. Premierul a precizat că este inadmisibil ca în secolul XXI să există un drum naţional pietruit.

Înţeleg că la Botoşani rămâne, în continuare, problema acelui drum naţional, singurul drum naţional din România din pământ. Mai există undeva un drum naţional de pământ, în afară de cel din Botoşani? Pietruit ca pe vremea romanilor. Ne chinuim să îl deszăpezim. De râsul lumii… În secolul XXI să avem un drum naţional care duce şi spre vamă, drum neasfaltat. Haideţi să îl facem la vără, ca să îl deszăpezim mai uşor anul viitor„, a spus Ponta în videoconferinţa cu prefecţii.

5 thoughts on “Ponta despre drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut: De râsul lumii. În secolul XXI să avem un drum naţional neasfaltat

  1. Se vad deja rezultatele vizitei ministrului Dusa la Botosani , si totodata ca Turcanu si Verginel incep sa traga sforile pentru judetul nostru . Felicitari domnilor.

  2. De la vorba la fapta e cale luuuuuuuunga! Asfaltarea acestui DN (probabil singurul DN de pamant din lume) afost promisa de toti parlamentarii si presedintii CJ Botosani de pana acum, dar, ca de obicei, s-a ales praful de promisiunile lor!M-ar mira foarte tare ca de data asta sa fie altfel, nu mai cred de mult in Zana Maseluta, voi????????

  3. Sper ca Gigi e Turcanu sau Verginel sub acoperire. Nu imi inchipui ca poti fi atat de naiv incat sa ai oparere asa buna despre astia 🙂

  4. eu tin minte ca un domn, persoana importanta, ( nu spun cine) promitea acu ceva timp ca face si drege cu drumul spre suceava& iasi, ca el se ocupa, ca nu exista, ca s.a.m.d. ….. si apoi sa facut ca ploua! pardon, ninge! ce sa ne mai miram de manoleasa – radauti! pun pariu pe un ceai cald ca ramane cum am stabilit! de asta ursu’ nu are coada in tara romaneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *