Ce mare s-a facut baieţelul Madalinei Manole!

Petru mircea si fiul Madalinei Manole
foto: Clik.ro

Soţul Mădălinei Manole, botoşăneanul Petru Mircea este un tată grijuliu, în ciuda tuturor afirmaţiilor la adresa lui, scrie Clik.  Petru Mircea a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce-şi lua băieţelul de la grădiniţă. Înainte de a-l urca în maşină, acesta i-a explicat micuţului Petru de ce e nevoie să stea pe bancheta din spate

Au trecut doi ani si cinci luni de cand Madalina Manole si-a pus capat vietii. In urma ei a ramas multa durere atat in sufletul sotului sau, cat si in sufletele parintilor. Pentru baietelul ei, acum, in varsta de trei ani, a ramas o amintire.

Micutul Petru este un copil absolut normal, care isi imparte viata intre casa, gradinita si bunicii din partea tatalui, care locuiesc in Botosani. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Petru Mircea in timp ce-l lua de la gradinita pe fiul sau. Au iesit pe poarta gradinitei, tinandu-se de mana, dupa care care s-au indreptat spre masina parcata in apropiere.

Desi baietelul si-a exprimat dorinta de a sta pe locul din dreapta soferului, tatal nu a cedat insistentelor lui. Din contra, i-a explicat de ce trebuie sa stea pe bancheta din spate si de ce e important sa poarte centura de siguranta. Convins, intr-un final, micutul s-a urcat in masina si au plecat spre casa din Otopeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *