Peste 1000 locuri de muncă în Spania la cules de căpşuni

cules capsuniDin partea Firmei Moguer, Cuna de Platero S.C.A, Camino de Montemayor,  Moguer (Huelva), Spania s-au inregistrat in reteaua EURES două  solicitări în vederea organizării unei selecţiei pentru domeniul agricol.

Fiecare oferta conţine cîte 599  de locuri de muncă, 500 de femei şi 99 de bărbaţi din care 450 de solicitanţi care deţin număr de NIE (Număr de Identificare Străini) şi 149 solicitanţi fără NIE , pentru recoltarea de căpşuni.  În total sunt  1200 de posturi, 1000 femei si 198 barbaţi din care 900 solicitanţi cu NIE şi 298 fără NIE.

Sunt solicitate persoane cu condiţie fizică bună pentru munca la câmp. Nu este solicitată experienţă. Munca anterioară într-o fermă  constituie un avantaj.(vârsta aprox. 20-40 de ani)        

 Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni în perioada 01.03.2013 – mai 2013.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / în 6 zile/ 39 de ore pe săptămână.  Salariul oferit este de 38,63 euro brut /zi .Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 83,73 euro asigurare medicală.

Cazarea este oferită de către angajator.  Transportul către locul de muncă: Transport cu autocarul, costul unui drum în jur de 95 de euro şi se decontează de angajator la plata ultimului salariu.

Bursa va fi organizată la Craiova, cu sprijinul AJOFM Craiova, în perioada   9-11 ianuarie 2013.

Sursa: comunicat AJOFM

2 thoughts on “Peste 1000 locuri de muncă în Spania la cules de căpşuni

  1. Este ce-a mai mare escrocherie pe care am vazut-o la Craiova pe care a facut-o COSTEL TUTA cu nr de tel:0761074848 ,am semnat contractele eu impreuna cu sotia mea iar la usa ni s-au oprit contractele de munca spunand sa le ducem 95 de euro daca vrem sa plecam in SPANIA ni s-a dat doar o simpla plianta cu firma Atlasib si nr lui de tel.Noi nu i-am dat nici un euro am facut o plangere la Parchetul Judetean Dolj.Dupa un timp i-a dat telefon sotiei mele si i-a spus ca pe data de 5 martie sunt plecarile in Spania si va pleca cu firma ArnisolTrans,nicidecum cu firma Atlasib le-a facut reclama proasta la Atlasib.Au fost persoane care au platit 95 de euro transportul si 95 de euro contractele care si le-au ridicat si nici in ziua de astazi nu au plecat.Acolo spaniolii nu aveau nevoie de muncitori.In final am venit acasa este un intermediar.Rusine sa-i fie!!!Care ati mai patit asa sa lasati cate un comentariu.Aici in Romania esti la mana romanului si in strainatate tot romanul te sapa.Profita ca nu suntem uniti si institutiile Romaniei nu isi fac datoria.

  2. la fel am patit si eu miau cerut 95 de euro cand am fost la craiova pe 9 de ianuarie si nici in ziua de azi nu am mai plecat,sunt niste hoti si cei de la ajofm pt ca trebuiau sa stie cu cine se incurca si nici in acuma nu neau mai dat banii inapoi sa le fie rusine de nesimtiti ce sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *