Prefectul de Botoşani, demis de premierul Ponta. Vezi cine ar putea să-i ia locul!

costica macaleti
costica macaleti

Prefectul judeţului Botoşani, Costică Macaleţi, a fost demis din funcţie, miercuri, de premierul Victor Ponta. Acesta a declarat că atât prefectul de Botoşani, cât şi cel de Neamţ nu şi-au făcut treaba la deszăpezire. 

Cel puţin doi prefecţi pleacă. Cel de la Botoşani şi cel de la Neamţ. Dacă e cazul, la fel voi lua măsuri şi faţă de conducerea CNADNR. Pleacă toată lumea care nu şi-a făcut treaba. Le-am spus din timp, ne-am pregătit, iar dacă acum şi-au dat seama înseamnă că nu sunt buni. Deci vin alţii”, a fost declaraţia lui  Victor Ponta.

De altfel, ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircae Duşa, a cerut marţi demisia prefectului de Botoşani, pentru ca miercuri să declare că nu a venit la Botoşani să îl demită pe prefect, ci să ajute cetăţenii.

Prefectul Costică Macaleţi a declarat că nu a primit nicio înştiinţare oficială şi nu a dorit să facă niciun comentariu în acest sens.

Cel mai probabil, noul prefect de Botoşani va fi Adrian Constantinescu, adică prefectul înlocuit de Macaleţi.

9 thoughts on “Prefectul de Botoşani, demis de premierul Ponta. Vezi cine ar putea să-i ia locul!

  1. Este o greşeala demiterea, ce vină are dl Prefect că nu au fost utilaje. El este printre putinii care si au facut datoria

  2. ” FRUINTEA SUS ” d-le PREFECT ati facut tot ce sa putut cu Logistica , care vi sa pus la dispozitie de catre EI ,( licitatia cu UMB – agreata si de GUVERN ) – Guvern PONTA 1 – si acum va Tradeaza tot ei GUVERN PONTA 2 -RUSINOASA DECIZIE a D_lui PONTA si lasa .
    D-le TURCANU arfi cazul ca fiind la BUCURESTI sa INTERVENITI pentru al apara pe dl. MACALETI – neavand nici o vina .

  3. Asa este, Macalet nu are nici o vina, de vina sunt intradevar cei din puterea centrala care ar fi trebuit sa stie dinainte de al pune prefect ce fel de om este acesta ca nu a facut niciodata nimic ci doar a stat sa-i treaca timpul si mandatele si sa se apropie de pensie cit mai mult si ca deci e un om fara nici un fel de interes pentru comunitate ci doar pentru interesul si lenea lui. Daca nau stiut e vina lor ca nu sau interesat la timp iar daca au stiut ce hram poarta si totusi lau pus asa le trebuie sa nu se caine acum!

    1. Este ca intr-o familie fara organizare , cu parinti iresponsabili , ce le cer copiilor sa mearga la lucru fara unelte si pe ploaie , desi parintii au putut comanda unelte . Parintii insa nu-i putem alege prin vot . Unii uita de unde au plecat, iar altii intai condamna apoi cerceteaza . EU NU FAC POLITICA

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    poi atunci a cui este vina,de am stat blocat 24 de ore la darabani,ce am mancat eu in 24 de ore ce am baut!!ei stateau la caldurica si noi blocat in 2 m de zapada

  5. HA..ha..ha///unde este unicul si marele prefect ROMAN?????se rascoleste in mormant cand vede ce se intampla!!!!el e singurul care isi dona averea familiei impreuna cu un fost PRIM PROCUROR-stie el care este- pt rezolvarea problemelor din judet!!!!!!DATORITA LOR judetul nostru a fost distrus din toate punctele de vedere!!!!sa i transformam in freze penitenciare si sa mute zapada zilnic si noi sa i privim!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *