Procurorii nu sunt de acord cu întreruperea pedepsei lui Conţac

sediu ParchetParchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a formulat recurs împotriva sentinţelor penale, prin care Tribunalul Botoşani a admis cererile şi a dispus întreruperea executării pedepselor lui Constantin şi Liviu Conţac, pe o perioadă de 3 luni.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorii apreciază că hotărârile instanţei sunt nelegale şi netemeinice.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Conţac, şi fiul acestuia, Liviu Conţac, condamnaţi la câte trei ani de închisoare pentru afaceri în situaţie de incompatibilitate, au obţinut marti în instanţă întreruperea executării pedepselor pe o perioadă de trei luni. Decizia nu a fost însă una definitivă.

2 thoughts on “Procurorii nu sunt de acord cu întreruperea pedepsei lui Conţac

  1. Cum se face ca atunci cand judecatorii elibereaza, procuroriii sunt foarte activi, iar cand judecatorii nu sunt de acord cu rezolutiiile procurorilor de neincepere a urmaririi penale, dand sentinte penale prin care hotarasc inceperea urmaririi penale, procurorii fac tot posibilul si devin aparatorii acestor persoane. Vedeti diferenta pe http://www.stelian-aivancesei.ro SENTINTA PENALA NR. 760

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *