Exclusiv! Ministrul Mircea Duşa îl atacă pe Florin Ţurcanu

mircea dusa in fata presei din botosaniDeclaraţie surprinzătoare făcută, miercuri, de ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, cu câteva minute înainte de a pleca de la Botoşani. El l-a atacat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, despre care a spus că, în loc să fie alături de populaţia judeţului în situaţii de urgenţă, a mers în Parlament pentru a participa la ceremonia de învestire a logodnicei sale în funcţia de deputat.

Probabil că are alte activităţi, dar cred că ar fi trebui să fie în judeţ, pentru că cetăţenii acestui judeţ l-au ales în funcţie şi atunci când sunt probleme deosebite ne ocupăm de problemele cetăţenilor. În aceste condiţii acţionăm ca reprezentanţi ai statului”, a spus Duşa.

Mircea Duşa susţine că şi el a obţinut un mandat de deputat şi, cu toate acestea, a absentat de la învestirea noului Parlament, cu toate că riscă „să nu-mi validez mandatul”.

Ţurcanu a refuzat să comenteze declaraţiile lui Duşa, însă

Conduceam eu autofrezele? Am vicepreşedinte la comandă, am administrator public, am tot ce trebuie. Am vorbit prin telefon, am discutat. Eu ştiu că CJ a fost şi este pregătit. Vom termina în cel mai scurt timp deszăpezirea. Noi terminăm cu utilajele noastre. Ei au adus utilaje din toată România pentru 20o km. Noi deszăpezim cu utilajele noastre”, a spus Ţurcanu

9 thoughts on “Exclusiv! Ministrul Mircea Duşa îl atacă pe Florin Ţurcanu

  1. Sa mearga cineva si la cei din satul Ichimeni, comuna Avrameni. Sunt complet izolati, nu mai au mancare, apa de baut, medicamente. Toti oamenii din sat sunt disperati, au nevoie de ajutor.

    De ce nu le pasa si de cei care locuiesc in mijlocul campului, pentru ca satul Ichimeni este asezat efectiv in mijlocul campului? Sa faca ceva autoritatile pentru oamenii acestia sarmani.

      1. Crezi ca daca era Carnu sau celalalt Bucataru se circula spre Ichimeni?Poate nici pana la Revelion nu s-ar fi circulat.Asa macar intr-o zi doua o sa se circule.Pastreaza-ti parerile personale despre Ion Bucataru!E un primar excelent care si-a dat toata silinta!

  2. nu pot sa-mi dau seama cum mint astia…asa pe fata.cu dezapezirea nu se descurca deloc.ca n-au facut in afara ca au facut in oras….scuza lor….si viceversa.depide de situatie…a nins nu mai mult de 2 zile…iarna abea a inceput…sa-i vedem in ianuarie sau februarie…cand iarna e in toi…de fapt nu o sa ii vedem deloc atunci.dar nici noi…o sa fim total in zapada.UN AN NOU FERICIT!!!!:d

  3. Asa ne trebuie,pentru un tichet de 2 mici si o bere,turcana si-a atins scopul; a fost votat de majoritatea havarnenilor si acum stam de 10 zile fara iesire din sat spre DOROHOI si DARABANI.Asteptam turcana sa vina de la Parlament deoarece si-a insotit oaia turcana.Sigur ,se teme sa nu-si gaseasca,de data asta ,un parlamentar mai tinar. Poate vine inca un ministru sa dezapezeasca si traseele de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *