Paine si alimente trimise de ministrul Dusa la Horodistea

ministrul administratiei si internelor, mirca dusaMinistrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa a dispus trimiterea în localitatea Horodiştea a 1.000 de pâini şi o tonă de alimente, constând în ulei, făină, zahăr şi orez. Ajutoarele, provenite de la cantina Municipiului Botoşani, vor fi trimise la persoanele aflate în dificultate, fiind transportate de 30 de jandarmi în următoarea jumătate de oră.

Pentru cursul zilei de astăzi, au fost concentrate forţe pe sectorul de drum naţional Săveni-Manoleasa –Ripiceni, urmând ca artera să fie deschisă în următoarele ore.

În ceea ce priveşte drumurile judeţene, din cele 22 care erau închise ieri, 8 mai sunt inaccesibile circulaţiei iar 10 drumuri judeţene  sunt înzăpezite.

În total, în judeţ se acţionează în continuare cu 4 freze şi 34 de utilaje pe drumurile judeţene iar pe drumurile naţionale intervin  9 freze şi 26 de utilaje. Tot pentru astăzi s-a organizat deplasarea la Iași a fetiţei internate ieri noapte la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. Salvată cu ajutorul unui ATV pe şenile, copilul prezintă arsuri pe 15% pe suprafaţa corporală şi va fi transportat cu un elicopter SMURD la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *