Conţac a obţinut întreruperea pedepsei ! Decizia nu este definitivă

constantin contacFostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Conţac, şi fiul acestuia, Liviu Conţac, condamnaţi la câte trei ani de închisoare pentru afaceri în situaţie de incompatibilitate, au obţinut marti în instanţă întreruperea executării pedepselor pe o perioadă de trei luni. Decizia aparţine Tribunalului Botoşani, dar nu este definitivă, procurorii având dreptul să formuleze recurs în termen de zece zile. Potrivit sentinţei de marti, cei doi nu au voie să depăşească limita teritorială a României, trebuie să se prezinte la Poliţia municipiului Botoşani, conform programului de supraveghere întocmit de acesta, ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea Tribunalului Botoşani, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Sursa: Monitorul de Botosani

3 thoughts on “Conţac a obţinut întreruperea pedepsei ! Decizia nu este definitivă

  1. lasati omul asta in pace, cu ce a gresit, daca judecati cu aceeasi masura? uite hotii suiti in functii si alesi si asta care plateste salarii la sute de oameni tre sa patimeasca ca nu stiu ce dobitoc il uraste, seca-ia-ar samanta de jeg, ca nu bate Dumnezeu cu maciuca!
    incompetentilor si hotilor, ce nu va place la omul asta? ca nu imparte munca lui cu voi?

  2. Contac este singurul om de afaceri care nu a falimentat societatea pe care a condus-o 40 de ani! rezultatul? a fost bagat in puscarie! caci era strigator la cer, unul care munceste si da de lucru la oameni trebuie sa intre in puscarie, pe motive inventate, ca pur si simplu a facut drumuri! NU A FURAT NIMIC, NU ESTE PREJUDICIAT STATUL, din contra s-au facut niste drumuri, asa cum si alte firme au facut, iar hotii, falimentatorii, incompetentii spoiti din functiile politice, de 23 de ani, huzuresc! deci hotii sa ne conduca si sa mai vanda ce a mai ramas din Romania si unul ca Contac care a mentinut o societate ptr oameni, trebuia sa intre in puscarie la comanda politica, a celor care nu suporta aceasta diferenta. Iar presa? presa a ridicat hotii in slavi si i-a demonizat pe acesti oameni nevinovati! pana la urma Contac n-a furat nicio centima, a lucrat drumuri, pe baza de licitatii castigate cinstit, avand o dotare buna si specialisti de inalta clasa! vedeti dvs., diferenta asta? uitati-va cine ne conduce in judet? ce au facut astia in ultimii 23 de ani? ce realizari au? Toti? concret? cam nimic, dlor…cam nimic……din contra, au distrus judetul, tara asta, avand cate 2-3 mandate de parlamentari, platiti gras, de unde le-au rezultat si pensii imense fata de romanii obisnuiti care au muncit 40 de ani ? pensii de parlamentari ptr ce? , ptr. dormit si prostituat prin parlamnet, ce au facut pt noi? aaaaaaaaaaaa……au ei cate 2-3 vile, masini si beizadele pline de tupeu….ati vazut vreun baiat de-al lui Contac sa fie vedeta in cluburi? nu….omul i-a invatat sa munceasca, sa fie seriosi, cinstiti , sa mearga la munca la 5 dimineata….iar acu dusmanii l-au bagat pe unul in puscarie…..asta e dreptatea la noi…..si noi, romanii plecam urechea la toate minciunile si manipularile presei „independente” si asteptam ca „politicienii” de doi bani legatura sa ne faca viata buna? de unde, nu le ajunge lor?! nu stiu cum sa fure mai mult in aia 4 ani! uitati ca Contac cat a fost presedinte, a lasat sedii ptr consiliu , cumparate, proiecte din care s-au infruptat 2 presedinte de consiliu, apoi…..curtea de conturi nu i-a gasit furaciuni, asta nu se spune, nu? javrelor incompetente, asta ascundeti nu? exista un Dumnezeu, cat rau poti sa-i faci unui om nevinovat? cat? si pana cand? sunt peste 100 de biserici ajutate de Contac, fara interes, ca e un om cu frica de Dumnezeu!, voi ce ati facut?, ma refer la hotii care se afiseaza pe la sfintiri pe scena alaturi de mitropoliti? le curg mucii pe la pomeni cu lume multa, ca sa fie votati si bagati in seama….exista un Dumnezeu, asteptam…

  3. Sa ne bucuram din suflet si pentru acesti crestini.Sarbatori fericite Familiei Domnului Contac,La multi ani cu sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *