Ministrul Duşa la Botoşani: Mă voi ocupa personal ca situaţia să revină la normal în judeţul Botoşani

ministrul Mircea Dusa
ministrul Mircea Dusa cu prefectul Costică Macaleţi

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat, miercuri, la întâlnirea de urgenţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă de la Instituţia Prefectului Botoşani, că se va ocupa personal pentru ca întreaga activitate de deszăpezire de la Botoşani să se desfaşoare aşa cum trebuie.
El a ameninţat că daca va fi nevoie, se vor aplica si sanctiuni celor care nu si-au facut treaba.

Dusa spune ca a inceput deja verificarea contractelor de deszapezire pentru drumurile nationale intrucat, spune el, „nu cred ca cu o basculanta si cu o lama in fata sa se poata interveni intr-o asemenea situatie”.

Ministrul a plecat, miercuri, cu un elicopter pentru a survola zona afectată de ninsori. El spune că va rămâne în zonă mai multă vreme, alături de şefii Jandarmeriei Române, Poliţiei Române şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

3 thoughts on “Ministrul Duşa la Botoşani: Mă voi ocupa personal ca situaţia să revină la normal în judeţul Botoşani

  1. LUATI MASURI DL MINISTRU,AFARA TOTI CARE NU SIAU FACUT TREABA……..LA LOPATA SA SUFERE PRECUM SUFERA CEI IZOLATI DE NEPASAREA LOR…..RUSINE

  2. Unde a fost ministru cand la botosani viscolea. A venit acum cand situatia s-a calmat si isi face loc pentru un nou portofoliu de ministru indiferent care ar fi acela. Din elicopter de la cald e usor sa demiti oameni care au fost in mijlocul evenimentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *