Mircea Duşa: Eu am venit aici pentru cetăţeni, nu pentru schimbarea prefectului

ministrul administratiei si internelor, mirca dusaMinistrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, care a ajuns, marţi seară, la Botoşani, susţine că scopul vizitei sale nu este schimbarea prefectului Costică Macaleţi.

Eu am venit aici pentru cetăţeni, nu pentru schimbarea prefectului„, a spus Duşa, după ce s-a întâlnit cu membrii Comandamentului de iarnă.

Întrebat dacă declaraţia sa privind demisia lui Macaleţi a fost pripită, Mircea Duşa a spus: „Prefectul trebuie să-şi facă datoria conform legii, nu să danseze pe drumurile noastre toate pe la televizor„.

Ministrul Administraţiilor şi Internelor cere demisia prefectului de Botoşani

De altfel,  se pare că Mircea Duşa şi Costică Macaleţi, care au fost colegi în Camera Deputaţilor până de curând, sunt amici, iar declaraţiile ministrului par să fi fost doar vorbe aruncate la televizor.

Mircea Duşa a avut un dialog cu inginerul şef de la Secţia Drumuri Naţionale, Vasile Gherase, căruia i s-a cerut să explice de ce pe drumurile naţionale firma care se ocupă de deszăpezire nu are nicio freză.

Gherase a explicat că actele cu UMB Spedition au fost încheiate la Iaşi.

După şedinţă, în jurul orei 00.30, ministrul a plecat pe teren. El a vrut să vadă cum arată drumul Dorohoi- Darabani, ajungând aproape de Darabani. Duşa s-a întors la Hotel Rapsodia, unde a fost cazat, în jurul orei 3.15

13 thoughts on “Mircea Duşa: Eu am venit aici pentru cetăţeni, nu pentru schimbarea prefectului

  1. Domnule ministru Dusa, pentru a deszapezi avem nevoie de utilaje nu de vizite. Prefectul este reprezentantul guvernului in teritoriu si daca el a comunicat lipsa utilajelor, pentru ce a mai trebuit aceasta vizita pentru care se cheltuie banii din buget. Trimiteti totusi utilaje nu harburi care sa fie reparate la Botosani.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    oooo,dar va muiat viscolul de la bucuresti si pana domnule Dusa??? Erati foarte pornit sa demiteti prefectul…..oricum decizia nu iti apartine tie,ci premierului,pt ca daca nu stiaai Macaleti a renuntat la un loc in parlament pt scaunul de prefect….asa ca nu mai bate din gura pe la tv degeaba ca tot un sclav esti!!!!!!

  3. Domnul ministru a mers spre Darabani ca sa nu-l caraie Antena3! Spre Vorniceni sa vina Turcanu ca asa a promis cand „l-a adoptat” pe TODIRAS al nost’!?!
    Spre Saveni nu,spre Botosani,nu doar la Dorohoi,pe cai ocolitoare ca sa iasa banu’ la Rinflo! Nu? Apa,aerul,votul si fraierul sunt eterne!AMIN!

  4. Ar fi interesant ca ministrul Dusa sa vina pe DN24C si sa il ia si pe prefect si pe presedintele CJ Turcanu . Turcanu a declarat ca nu credea ca e iarna asa de grea,……. stim domnule iarna nu’i ca vara!!!

  5. Ce vina are Prefectul de Botosani daca cei de la CENTRU ( CNACDR ) nu au intretinut dotarea tehnica , nu au imbunatati-to ( sa achizitioneze utilaje de sezon ) Eu cred ca sa facut tot ce sa putut ,pentru descongestiona traficul .
    Oare Marele GENERAL ce Face dupa ce 80% din drumurile judetene sunt curatate si ce a fost mai greu a trecut – a venit la urma sa culeaga LAURI – Botosaneni fiti alaturi de Dl Prefect si nu acceptati jocul Politic .
    Nu avem nevoie de Generali Politie , GEneral Jandarmi , Ministri , –avem nevoie de dotare tehnica si materiala – ( La ce dotare tehina au cei de la Drumuri Nationale si Drumuri Judetene are Judetul sau facut foarte multe sacrificii .)
    Mult succes Dl-e Prefect !!

  6. Rezolvare gen PCR,FSN multe vorbe aiurea,promisiuni,fapte zero… dacă aşa au votat neghiobii…păcat că această zăpadă nu a venit înainte de 9 Decembrie!

  7. Si voi care i-ati votat chiar ati crezut ca vor schimba ceva. Au nevoie 3 ani sa fure si in ultimul an arunca cateva pixuri si o galeata si votati din nou Turcanu si gasca de condamnati penal.

  8. degeaba urla ministrul ca intre autoritatile locale si prefect exista o foarte buna colaborare.ganditiva numai la faptul ca prefectrul a fost imlpicat in salvarea copilului de la mitoc,a actionat pentru dezapezirea utilajelor de la avrameni,a colaborat tot timpul cu primarul si viceprimarul de la avrameni.

  9. N-am inteles de ce se face vinovat prefectul.Nu-i iau apararea.Contractele sunt incheiate de catre Consiliul Judetean .Ce face Turcanu,pune casute pe pietonalul Unirii si alea cu tuica fiarta ,icoane ,lumanari.Cred ca e vorba de o pomenire!Vrem sa stim cu ce se ocupa „oierul sef”al judetului unde s-a aflat in aceasta perioada,s-au se pregateste de nunta si-l cununa Antonescu?

  10. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dl. Dusa! Incercati sa verificati caietul de sarcini de la cicitatia cu dezepezirea din iarna aceasta si- o sa gasiti mari surprize…firme ce nu au ce cauta la aceasta licitatie…dar au primit bucatica de ciolan promisa, spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *