Daruri de la pompieri pentru fetiţa cu arsuri de la Drăguşeni

copil transporttat la Spitalul de Copii Botosani de SMURDE prea mică pentru o dramă atât de mare, iar pompierii botoşăneni au simţit asta, pentru că salvatorii sunt şi ei oameni, iar unii şi părinţi.

După ce au salvat-o noaptea trecută prin nămeţi, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au vizitat-o marţi, pe fetiţa de 3 ani din comuna Drăguşeni, care a suferit arsuri de gradul I – II pe 15% din suprafaţa corporală şi care se află internată la Spitalul de Pediatrie.

Profund impresionaţi de drama prin care trece, salvatorii au dorit să-i aducă un strop de alinare şi i-au dăruit, atât mamei, cât şi micuţei, obiecte de strictă necesitate, haine şi dulciuri. Bunurile au fost achiziţionate prin contribuţia cadrelor unităţii.

Personalul ISU Botoşani se implică zilnic în viaţa comunităţii, desfăşurând activităţi specifice de protejare a populaţiei, bunurilor şi mediului împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă.          

Aceste acţiuni umanitare fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei de pompier, apropierii de oameni şi preocupării permanente pentru cei defavorizaţi de un destin nedrept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *