Un bătrân de 89 de ani, înzăpezit în locuinţa proprie

batran inzapezit in casa botosaniUn bătrân de 89 de ani, din municipiul Botoşani, a avut nevoie, marţi, de ajutorul pompierilor şi al ambulanţei, după ce a rămas blocat în propria casă. El nu a mai ieşit de câteva zile afară, iar uşa casei de pe strada Pod de Piatră (în spatele complexului Carisma) s-a blocat.

Văzând că nu poate ieşi, Nicolae Săuceanu a ieşit la geam, bătând în fereastră pentru a atrage atenţia trecătorilor. Unul dintre aceştia l-a observat şi a sunat la 112. La scurt timp, un echipaj de pompieri a ajuns la casa bătrânului, deszăpezind calea de acces.

Pompierii l-au găsit pe bărbat foarte slăbit, pentru că nu mâncase de două zile, şi au cerut sprijinul cadrelor medicale de la ambulanţă.

One thought on “Un bătrân de 89 de ani, înzăpezit în locuinţa proprie

  1. Strada din spatele complexului Carisma se afla tot in municipiul Botosani. Cand am spus ca nu s-a trecut niciodata pe strazi si ca a fost cea mai proasta organizare de la Revolutie „cantaretii'” domnului Portariuc au sarit ca arsi. Consider ca timp de 7 zile de la prima ninsoare putea sa treaca unul din tractoarele care au defilat in fata primarului atunci cand a facut vizita si erau toti pregatiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *