Incredibil! Doar patru din 11 freze existente pe drumurile naţionale sunt funcţionale

drumuri inzapezite- autofreza la BotosaniSituaţie incredibilă la Botoşani. Doar patru din cele 11 freze care există în acest moment pe drumurile naţionale din judeţ sunt funcţionale. Surse administrative susţin că utilajele de deszăpezire aduse din alte judeţe sunt foarte proaste şi s-au defectat imediat ce au ajuns la Botoşani.

De altfel, şi generalul de brigadă Ioan Baş, care a venit la Botoşani pentru a coordona activitatea din aceste zile, a declarat, marţi, că autofrezele merg 500 de metri şi se strică.

Botoşaniul a adus autofreze din Suceava, Iaşi, Bacău, Vaslui, Cluj, Bistriţa, dar şi din Giurgiu.

3 thoughts on “Incredibil! Doar patru din 11 freze existente pe drumurile naţionale sunt funcţionale

  1. Apel public
    Externalizarea actiunilor de deszapezire a drumurilor nationale si judetene si
    contractarea prin licitatie cu firme private s-a dovedit de multa vreme a fi o decizie catastrofala din cel putin doua puncte de vedere: a) cheltuieli duble fata de perioada in care aceasta actiune se efectua in regie proprie; b) toate lucrarile
    se executa acum de proasta calitate, cu mari intirzieri – generind pierderi pentru economia nationala si locala.
    Solutia: alocarea de fonduri pentru achizitionarea unor utilaje de deszapezire de
    catre Sectia drumuri nationale si Directia de drumuri si poduri.
    As dori ca acest Apel sa ajunga la factorii de decizie.

  2. subscriu! anca esti drumar ! actiunile de externalizare au fost facute de SMECHERII DE bani publici ! la sfaturile celor de la drumuri care au cumparat si ei fier vechi adica freze din anii 50 cu care au castigat licitatii si au ajuns nume iordache , casuneanu, si nu au achizitionat freze de calitate ci masini lamborghini de 1,8 milioane de euro pentru beizadelele lor AVEM EXEMPLE! IN TARILE NORDICE la licitatie participi daca ai freze cum e in Danemarca sa ai o freza la 500 km de sosea SI O ALTA PALETA DE UTILAJE NECESARE SI SPECIFICE TARILOR NORDICE! aici tot felul de smecheri domnu iordache , contac au castigat licitatii cu camioane de 16 tone la care atasat o lama ! CE EFICENTA POT AVEA ! AIci TREBUIAU SA VINA LA LICITATII FIRME DIN NORVEGIA . DANEMARCA CARE SA NE INVETE SA LUCRAM CU ZAPADA ! SEFI DE DISTRICtE CARE NU AU HABAR DE CE SE INTIMPLA DEOARECE AU OCHII ROSII, TREBUIE INGINERI TINERI CARE STIU CE AU DE FACUT !LA NOI AR VENI DENZII LA PRETURILE LA CARE SE PLATESTE! OARE AUDE CINEVA SA LA ANU NE TREzIM CA VINE NUS CE SMECHER CU UN TRACTOR CU LAMA ! ASTA E ROMANIA eu nu cred poate dv puneti stavila si terminati cu ! PANA CAND DOMNILOR_? PUTETI OPRI BATAIA DE JOC SI ASA zISA NEPUTINA!ADMINISTRATORUL JUDETULUI E CEL MAI TARE IN DRUMURI CRED CA LA AnU VOM AVEA LA BOTOSANI DANEZI , NORVEGIENI DOMNULE PRESEDINTE SI DOMNULE JUDELE SAU O LALAIM PANA LA NESFARSIT ASA ? sa va dea domnul gandul cel bun sa aplicati cele mai bune solutii! succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *