Străzile din municipiu deszăpezite cu peste un milion lei, în numai nouă zile

deszapezire facuta de aquaterm botosaniCosturile cu deszăpezirea în municipiu, în numai nouă zile, se ridică la peste un milion de lei. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, peste 650.000 lei vor fi direcţionaţi către societatea Urban Serv, iar alţi 400.000 lei către firmele private cu care municipalitatea a încheiat contracte şi care au acţionat cu utilaje proprii la deszăpezirea străzilor din municipiu.

În cele 6,5 miliarde lei de la Urban Serv sunt incluse şi materialele care au fost date pe străzi, respectiv antiderapante, clorură de calciu, sare şi nisip. Firmele private acţionează, în continuare, pe mai multe tronsoane„, a precizat viceprimarul municipiului Botoşani.

Până la această dată, firmele private au cărat de pe străzile din municipiu peste 50.000 tone de zăpadă.

One thought on “Străzile din municipiu deszăpezite cu peste un milion lei, în numai nouă zile

  1. daca asta se cheama dezapezire ca se chinuie de o saptama sa curate strazile.pe kogalniceanu stau de 1 zi se se invart in intersectie sa dezapezeasca cu 1 cupa.mai bine a-ti intra intai prin cartiere sa aiba omu unde parca ca sa se elibereze strazile iar despre materiale antiderapante eu nu am vazut sa se arunce cu absolut nimic.se toaca banii de pomana pe motorina.pentru eficienta trebuiau scosi detinutii la treaba noaptea si sa vezi ce ieftin iesea CJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *