Moş Crăciun adus de femeile din PSD

Tereza Nica
Tereza Nica

Organizatia Municipala a Femeilor Social Democrate din Botosani organizeaza, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 11.00, la sediul din Bulevardul Mihai Eminescu nr. 46, a treia editie a manifestarii: Vine, vine Mos Craciun.

Craciunul ascunde visul unei nopti de iarna, visul fiecaruia dintre noi. De Craciun as dori sa fim mai aproape unii de altii de la un capat la altul al anului care vine, nu doar in pragul sarbatorilor, as vrea sa intindem mereu o mana celor cazuti, sa invatam sa il ascultam pe cel de langa noi si sa nu uitam niciodata ca Binele si Raul ne contureaza fiinta in aceeasi masura, dar numai de noi depinde care stapaneste lumea noastra si a celor din jur„, susţine preşedintele organizaţiei, Tereza Nica.

Ea invită la manifestare toţi copiii care vor sa-l intalneasca pe Mos Craciun si sa aiba parte de un spectacol cu colinde.

La acest eveniment vor participa si unele personalitati: primar Ovidiu Portariuc, inspector general scolar Mihaela Hunca, deputat Mihai Balta, deputat Tamara Ciofu, deputat Andrei Dolineaschi, senator Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *