Doina Federovici salută nominalizarea lui Ponta pentru funcţia de premier

Doina Federovici si Gheorghe VazdoagaSenatorul PSD Doina Elena Federovici saluta desemnarea liderului social democratilor, Victor Ponta, pentru functia de prim ,inistru al Romaniei , apreciind totodata ca aceasta nominalizare confirma o realitate politica pe care Traian Basescu nu o mai putea  ignora, se arată într-un comunicat semnat de parlamentarul botoşănean. 

Este o decizie anticipata, care consacra realitatea politica, pe care romanii au decis-o prin votul masiv acordat Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Romanii si-au castigat dreptul de a-si decide conducatorii. Romania a ales drumul continuitatii USL in actul de guvernare, semn ca masurile adoptate in ultimele sapte luni de Executivul condus de prim-ministrul Victor Ponta au fost corecte„, se arată în comunicat.

Federovici îşi manifestă convingerea ca noul cabinet condus de Victor Ponta, beneficar al sustinerii majoritatii parlamentare, „va guverna pentru oameni, pentru dreptate si echitate sociala”.

„Totodata, imi exprim speranta ca odata  cu reconfirmarea lui Victor Ponta in fruntea guvernului, proiectele de dezvoltare ale judetului Botosani vor capata un nou sens„, mai spune Federovici.

One thought on “Doina Federovici salută nominalizarea lui Ponta pentru funcţia de premier

  1. sa vedeti ce suturi in fund o sa luati daca va bateti si voi joc de tara asta ca sunteti toti niste mafioti cei care a-ti candidat la botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *