Drumurile rămân închise. Peste 100 de localităţi sunt izolate

autofreza deszapezire BotosaniAproape toate drumurile naţionale continuau să fie închise, luni la amiază. Singurele drumuri pe care se putea ieşi din Botoşani erau cele spre Suceava şi Iaşi. Modul de acţiune al lucrătorilor de la Secţia Drumuri Naţionale nemulţumeşte primarii.

Primarul din Stăuceni, Ovidiu Epuraş, susţine că drumarii dezinformează anunţând că lcurează pe toate drumurile naţionale.

„De aseară şi până acum, la 13.40, nu a trecut nicio lamă pe drumul naţional Botoşani- Ştefăneşti. Spun prostii, dar ei nu au cu ce să intervină. Spun minciuni şi dezinformează publicul”, a spus Epuraş.

Luni la 13.00 nu se putea circula pe următoarele drumuri:

– DN29 Botoşani – Săveni- Manoleasa – Rădăuţi Prut

– DN29A Dorohoi – Rădăuţi – Prut;

– DN29C Cucorani – Bucecea;

– DN29D Botoşani – Ştefăneşti; 

– DN24C Santa Mare – Rădăuţi – Prut;

– DN29B Botoşani – Dorohoi;

– DN29E Ştefăneşti – Stânca;

Datele de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă arată că 111 localităţi din 25 de comune şi oraşe erau izolate la ora 13.00

3 thoughts on “Drumurile rămân închise. Peste 100 de localităţi sunt izolate

  1. Stau de ieri blocat in Trusesti.. Niste incopetenti…de cand ma stiu aceeasi poveste se repeta an de an..mie scarba de „liderii” nostri.. Ce s-ar intampla daca am fi trait in Finlanda..probabil ca am fi fost mai saraci decat Somalezii fiindca economia noastra ar functiona doar in cele 2 luni de „vara”..mie scarba!!!

    1. cum sa actioneze daca la stefanesti a trimis umbrarescu masinile cu cauciucuri de vara si nu pot sa mearga nici pe loc drept.o masina sta blocata in sant la santa mare de 4 zile cu tot cu lama.e bataie de joc.oare nimeni nu poate sa faca un control la aceste masini si sa verifice contractul cu umbrarescu?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Corect domnu Epuras .nici o lama nu a trecut.Masina mea e inzapezita acolo de 2 zile.
    Prefectul mai si minte ca situatia e sub control.Nenorocitu dreacu .huuu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *