Ţurcanu: Îi cer scuze domnului primar şi consilierilor municipali pentru greşeala făcută la redactarea invitaţiei

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Un nou „război” între primarul Ovidiu Portariuc şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, după ce numele Primăriei Botoşani a apărut pe invitaţiile distribuite de PNL Botoşani, cu prilejul desfăşurării „Târgului de iarnă – Tradiţii şi obiceiuri strămoşeşti”.

După ce primarul Ovidiu Portariuc a acuzat că materialele distribuite de Consiliul Judeţean pentru promovarea acestui eveniment au fost realizate fără consultarea prealabilă a Primăriei şi că nu trebuie ca instituțiile publice să fie transformate în platforme de propagandă politică, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, şi-a cerut scuze de la primar.

„Invitaţia este distribuită de PNL, cu banii PNL, nu de Consiliul Judeţean. Pe lângă calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean, sunt şi preşedinte al PNL. Şi dacă am solicitat colegilor mei să sprijinim cu un miliard de lei acest târg, nu pot să nu trec acolo şi PNL. CJ nu dă niciun leu, dar a fost trecut pe invitaţie că eu sunt preşedintele CJ. Îmi cer scuze domnului primar şi consilierilor municipali pentru greşeala făcută de consilierii mei, care au redactat această invitaţie. Cu altă ocazie, îl asigur că nu o să mai facem greşeli. Eu nu o consider o greşeală, dar dacă dumnealui consideră că este o greşeală...”, a spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *