Securitate maximă la concertul La la Band

Fanii La la Band din Botoșani și-au întâlnit, duminică seară, idolii la Casa de Cultură a Sindicatelor unde trupa a susținut un concert.

Trupa a avut parte de securitate maximă atât pe parcursul sesiunii de autografe și fotografii cât și în timpul concertului. Doar cei care și-au achiziționat bilet VIP au avut acces la sesiunea foto și autografe, iar accesul botoșănenilor în sala de spectacole s-a făcut doar pe bază de bilete.

În holul Casei de Cultură a Sindicatelor, fanii formației și-au putut cumpăra diferite accesorii precum pixuri, tricouri, caiete, căști, toate la prețuri peste 5 lei. Un singur pix inscripționat cu numele formației a costat 5 lei, în timp ce un caiet cu arcuri costă 30 lei. Afișele de asemenea costă 5 lei iar o pereche de căști cu  inscripția numelui trupei ajunge la 100 lei.

Cu toate acestea, botoșănenii, în majoritatea lor, copii de 10-12 ani, s-au așezat la rând pentru a-și procura o amintire cu formația lor preferată. Biletul VIP a costat 150 lei, la balcon 100 lei, iar cel mai ieftin a fost de 80 lei.

3 thoughts on “Securitate maximă la concertul La la Band

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *