Un şofer de 25 de ani a provocat un accident după care şi-a văzut de drum

masina politie rutieraUn şofer de 25 de ani a provocat un accident după care a părăsit locul faptei. Sâmbătă după amiază, Maricel P., de 45 ani, din Botoşani, s-a angajat în traversarea strazii Nicolae Grigorescu pe marcajul pietonal, imprejurare in care a fost surprins si accidentat de un autoturism care circula pe sensul opus de mers si al carui conducator auto a părăsit locul accidentului dupa producerea evenimentului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. In timpul investigatiilor, la Spitalul de Urgente Botosani s-a prezentat si conducătorul auto, Alexandru M., de 25 ani, din Botoşani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Şoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

2 thoughts on “Un şofer de 25 de ani a provocat un accident după care şi-a văzut de drum

  1. Se pare ca politia se observa doar cand stau la panda pt.indeplinirea planului la amenzi.Sunt foarte multi conducatori auto cu masini inmatriculate in strainatate sau cu numere provizorii,care respectul pentru participantii la trafic este nul,legislatia rutiera este pentru ceilalti participanti la trafic nu si pentru ei. O alta categorie este cea a taximetristilor(nu toti)care opresc unde vreau cand vreau,parcheaza pe locuri rezervate si au un vocabular”inadecvat”celor care efectueaza transpoprt de calatori(acesti „profesionisti”sunt testati psihologic?

  2. Aici este vorba de alte cazuri numite „speciale” in care proprietarii firmelor au un anumit regim special. Pentru ca asa e in Romania..tara nimanui si a tuturor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *