Un echipaj al Ambulanţei plecat la o intervenţie sâmbătă dimineaţă, blocat în nămeţi. Vezi detalii!

masini in zapadaUn echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a rămas blocat pe raza comunei Mitoc, de sâmbătă dimineaţă. Medicul, asistentul şi şoferul au participat la acţiunea de salvare a bebeluşului de nouă luni, opărit cu apă, iar la întoarcere ambulanţa a rămas înzăpezită pe câmp.

Cadrele medicale au îndurat frig şi foame, la câteva ore maşina fiind scoasă din zăpadă în urma intervenţiilor autorităţilor locale.

Ei au plecat sâmbătă dimineaţă la intervenţie, fără mâncare, fără nimic. La întoarcere au rămas înzăpeziţi pe câmp, Li s-a adus sâmbătă câte două sandwici-uri şi apă, însă azi (duminică.nr) nu mai aveau nimic de mâncare şi nici apă. Noroc că le-au dat sâmbătă puţină motorină ca să se încîlzească, dar azi (nr. duminică) nu mai au nici de asta.„, a declarat un cadru medical de la Ambulanţă.

Zăpada în câmp este de doi metri. În zonă, zeci de maşini au rămas blocate. S-a încercat transportul persoanelor înzăpezite cu săniile trase de cai, dar nici acestea nu au putut pătrunde în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *