Consiliul Judeţean, alimentat cu vodcă de la Voronskaya

voronskaya la CJ BotosaniConsiliul Judeţean Botoşani s-a aprovizionat, sâmbătă, cu vodcă. Sute de sticle de băuturi alcoolice produse de Prodalcom SA, sub brandul Voronskaya, au fost descărcate la Consiliul Judeţean.

Camionul cu „marfă” a tras la intrarea în CJ, iar cei care au descărcat cutiile cu băuturi au fost nimeni alţii decât consilierii preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu. Printre ei şi noul consilier al lui Ţurcanu, Lucian Iulian Diac Milatinovici, cel care a înlocuit-o în cabinetul preşedintelui pe Roxana Anuşca.

2 thoughts on “Consiliul Judeţean, alimentat cu vodcă de la Voronskaya

  1. LA CJ CRED CA SE BEA PE RUPTE!CE DRACU SA FACI CU SUTE DE STICLE DE VODCA INTR-O INSTITUTIE CARE RASPUNDE DE SOARTA NOASTRA,A CELOR CARE I-AM ALES PE CEI CE LUCREAZA ACOLO?NESIMTIREA ATINGE COTE EXTREME!

  2. Pai Stalin nu a avut clarviziune consumind vodka ? Pai vedeti ? Pe vremuri, cind lucram la o mare intreprindere socialista de stat, directorul de acolo ( atunci nu erau manajeri de tot soiul) era mai tot timpul baut . adeseori venea dimineata deja „aghezmuit” si treburile mergeau bine . In ’90 cit s-a lasat de baut treburile au inceput sa schioapate din ce in ce mai tare . Concluzia/tilcul ? Va las pe Dvs. cititorii …… Sa-l sau s-o „trageti” !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *