Drumul spre Săveni, blocat din nou. Utilajele de deszăpezire nu fac faţă situaţiei

iesirea din Saveni spre Botosani, sambata la amiazaDrumul spre Săveni a fost închis din nou sâmbătă, după ce utilajele de deszăpezire nu au putut înlătura zăpada de pe carosabil. Poliţia a instituit bariere atât la ieşirea din Botoşani, cât şi de la ieşirea din Săveni, dar şi la ieşirea din Ungureni spre Săveni.

Zeci de şoferi aşteptau, sâmbătă la amiază, redeschiderea acestui drum, însă maşinile care efectuau desăpezire erau ineficiente.

Spre după-amiază, viscolul s-a înteţit din nou, crescând nivelul de impractibilitae a drumului.

Nu ne mai aşteptam la această situaţie. Noi am primit cod galben de la ora 18.00, dar la noi a venit cu zece ore mai devreme”, a spus directorul SD, Viorel Zacreţchi.

Blocate sunt, de asemenea, drumurile spre Truşeşti şi Rădăuţi- Prut Manoleasa.

7 thoughts on “Drumul spre Săveni, blocat din nou. Utilajele de deszăpezire nu fac faţă situaţiei

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Viorele esti cu pluta! Si daca ai fi numai tu ar fi bine. Asta e o scuza ca a venit codul mai devreme? Sa te anunt ca de la noapte se asteapta ninsori?
    Poate ne prezentati si noua utilajele cu care incarcati sa dezapeziti. Sunt special destinate pentru dezapezire sau niste corcituri?

  2. da banii de director te astepti sa-i mai primesti? eventual si niste prime grase pentru „buna organizare” a activitatii, din banii nostri cei ce platim taxe, sau poate se gandeste cineva ca e nevoie de alti oameni care sa conduca sectia de drumuri nationale…

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    am vazut ce e si cu blocarea drumului ungureni – saveni am fost acolo vreo 10 ore . LIPSA DE ORGANIZARE .SI DEZINTERES ,,nau cu ce” SA FACA TREABA .CUM VA INCHIPUITI .. DRUM BLOCAT . TREC DOUA MASINE DE DEZAPEZIT . SI DRUMUL RAMADE TOT BLOCAT…… NAU CU CEE .oricum Putem compara D.J.D.P. BOTOSANI CU O MINA PARASITA.

  4. Rusine autoritatilor!A mai fost viscol dar sa stea un drum atata timp inpracticabil nu s-a mai intamplat.Cred ca USL-ul a bagat toti banii in campanie si nu mai au cu ce.Stau si ma intreb daca manualul de geografie minte.Oare noi chiar facem parte din Europa?Nu stiu ce sa mai cred.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Multa zapada, utilaje putine, lipsa materiale (ulei, combustibil), interes scazut al unor persoane, cetăţeni de sacrificiu, un nea Dorel de BT. Cam aşa se poate caracteriza situaţia.

  6. Au fost zăpezi cu mult mai însemnate cantitativ prin 93+97,şi s-a gestionat situaţia în mod corespunzător.Deszăpezirea trebuie făcută de firma de stat,de D.j. şi D.N.nu de hoţii care au ,,licitat „această activitate doar pentru a câştiga şmechereşte nişte bani.Cum comenta cineva ăştia nici măcar nu au cu ce deszăpezi,cu lopata nu se potriveşte!Ar trebui puşu să plătească toate pagubele făcute colateral la cei ce au pierdut datorită blocării drumurilor!

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Rusine!!!!!!Dezinteres total din partea autoritatilor! Nu exista promptitudine de nici un fel de nicaieri pentru oamenii de rand! Simt ca oricat ne vom zbate,nu se va ajunge nicaieri pentru ca cei de sus tot o duc bine! Ei nu stiu ce inseamna sa stai 2 zile izolat si poate fara mancare pentru ca vad totul superficial, inteleg totul foarte degajat pentru ca nu au trait aceasta situatie! Inca o data, mi-e rusine si scarba de autoritatile noastre care fac afaceri doar intre ei si pentru ei si nu pentru omul de rand!Pacat! Dar exista un Dumnezeu si nimic nu ramane neplatit in viata aceasta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *