Ambasadorul SUA în România, cetăţean de onoare al municipiului Botoşani

semnatura Mark Gitenstein
Mark Gitenstein semnânmd pe peretele Stadionului Municipal Botoşani

Ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein, a devenit cetăţean de onoare al municipiului Botoşani. Propunerea a venit din partea primarului Ovidiu Portariuc, ţinând cont că bunicii acestuia s-au născut în urmă cu peste 100 de ani la Botoşani, iar consilierii locali şi-au dat, joi, votul asupra proiectului de hotărâre privind acordarea distincţiei ambasadorului SUA la Bucureşti.

La prima vizită efectuată la Botoşani împreună cu soţia şi cu sora sa, au descoperit cu emoţie acte de stare civilă şi morminte ale strămoşilor. Încă de atunci s-a considerat nu doar un oaspete ci şi un membru al comunităţii locale. În nenumărate rânduri şi-a manifestat interesul pentru Botoşani înţelegând importanţa oraşului în istoria ţării prin numărul mare de personalităţi care s-au npscut aici, dar luând în calcul şi potenţialul şi deschiderea către proiecte de viitor„, se menţionează în raportul de specialitate al Primariei.

2 thoughts on “Ambasadorul SUA în România, cetăţean de onoare al municipiului Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si bunicul meu s-a nascut pe aceste meleaguri. Eu muncesc si platesc taxe si impozite la bugetul local. Nu ma faceti cetatean de onoare ?
    Si ca mine sunt sute de oameni in orasul acesta. Tara arde (sub zapada) si Portariuc isi cauta de lucru facand cetateni de onoare. Prin oras abia poti merge pe jos prin mai toate zonele . E bine curatat in jurul Primariei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *