Rectificare de buget pentru deszăpezire şi subvenţii la tramvai şi energie termică

Consiliu localExecutivul Primăriei Botoşani a convocat, joi, Consiliul Local în şedinţă de îndată, pentru o nouă rectificare bugetară. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, rectificare a avut drept obiectiv disponibilizarea unor sume de la capitolul „dezvoltare” către secţiunea „funcţionare”.  Astfel, au fost alocaţi bani pentru iluminat public, subvenţii transport în comun, pentru asigurarea creditelor la subvenţie energie termică, dar şi pentru acţiunea de deszăpezire.

Banii au fost luaţi de la învăţământ, respectiv 1,1 milioane lei, dar şi de la capitolul „Ordine publică şi siguranţă naţional” şi cheltuieli de personal.

S-au disponibilizat sume de la mai multe proiecte. Este vorba de proiecte terminate, investiţii amânate, economii la unele proiecte. Toate aceste sume sunt disponibilizate, pentru că nu mai pot fi folosite până la sfârşitul anului, şi sunt trecute la subvenţii pentru mijloacele de transport, subvenţii pentru deszăpezire şi material antiderapant şi subvenţii pentru energia termică„, a precizat Portariuc.

Reprezentanţii Primăriei Botoşani susţin că drepturile salariale în învăţământ pe 2012 au fost plătite şi că disponibilizarea sumei de 1,1 milioane lei nu afectează plăţile din anul curent.

One thought on “Rectificare de buget pentru deszăpezire şi subvenţii la tramvai şi energie termică

  1. Da,sunt sume mai mare prevazute in buget si care nu mai puteau fi folosite la capitolele respective si atunci au fost directionate in alte directii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *